workshops

Gedurende het jaar worden er diverse cursussen en workshops georganiseerd waarbij je kunt inschrijven. Houdt daarvoor de kalender in de gaten. Daarnaast kun op verzoek een workshop of cursus aanvragen voor je zelf of voor een groep. Heb je vragen of suggesties. Laat het me weten via de contact pagina. 

Workshop : Maak je Persoonlijke Mood - en Visionboard

Tijdens deze workshop ga je op zoek naar het thema dat momenteel belangrijk voor jou is en waar je voor jezelf de komende tijd  ” mee aan de slag ” wilt.                      

Dit thema wordt uitgewerkt op een persoonlijk ontwikkelings moodboard van 40 x 50 cm. Je krijgt de gelegenheid om, er op jouw manier mee bezig te zijn, met bijv. kleur, afbeeldingen en tekst. Je hoeft niet creatief te zijn om de juiste persoonlijke steekwoorden voor jezelf uit te zoeken en erin te verwerken.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan thema’s als : loslaten, vergeven, vrede, intuïtie, acceptatie, uitdaging, moed, vrijheid, groei

Het uiteindelijke resultaat neem je mee naar huis en kun je ergens een mooi plekje geven in je huis en zal tevens dienst doen als een persoonlijke reminder om jou alert te houden wat betreft je persoonlijke “doelen” en processen.

Inclusief: Alle materialen, koffie, thee en iets lekkers

Kosten  € 50,00

Zelf een datum plannen met een groep van max. 6 personen? Neem daarvoor via de mail of telefonisch contact op met Monique en we bespreken samen de mogelijkheden.

Cursus : Maak je eigen Runen Orakel - Orakel van het Zelf

Zou het niet fijn zijn wanneer jij voor jezelf een situatie duidelijk kunt maken als je het in je persoonlijke proces (nog) niet ziet of helder krijgt?

Zou het niet fijn zijn wanneer je op je eigen twijfels en vragen snel een antwoord of inzicht zou vinden?

Het Runen Orakel is hiervoor een uitstekend hulpmiddel. Als je bereid bent om werkelijk naar binnen te gaan, te voelen en diepgaande inzichten te ontvangen kun je door gebruik te maken van de Runen een ware transformatie ondergaan.

Maak je eigen Runen Orakel – Het  Orakel van het Zelf

Tijdens 5 bijeenkomsten  gaan we samen dieper in op de betekenis van de Runen, maak jij je eigen Runen Orakel Stenen van klei en is er ruimte om met behulp van de Runen te onderzoeken hoe je deze voor jezelf kunt inzetten als jouw persoonlijke navigatiehulp.

Kosten voor 5 bijeenkomsten incl.  koffie, thee, begeleiding, syllabus en je zelfgemaakte runen set:   € 150,-