LIFE COACH

Monique Postma

_MG_0154-4

Life-Coach sinds 2008.

Door uiteenlopende persoonlijke ervaringen in mijn leven begon ik mijzelf steeds meer bewust te worden van mijn hooggevoeligheid en daarmee ook van mijzelf.

Bijna als vanzelf om meer te ontdekken en te weten te komen over mijn eigen processen  begon ik mij bewuster open te stellen voor verdere groei en ontwikkeling.  

Ik mag moeder zijn van 3 prachtige volwassen kinderen en ik ben door ruim 35 jaar onderwijservaring zeer vertrouwd in het werken met kinderen, waar mijn gedrevenheid en passie altijd gelegen heeft in de emotionele ontwikkeling van kinderen. 

In de loop van de jaren ben ik opleidingen en cursussen gaan volgen die zowel voor mijzelf een aanvulling waren op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als ook om andere volwassenen bij te staan en te coachen in hun  persoonlijke ontwikkelingsprocessen.

Ik werk vanuit mijn hart en begeleid mensen die zich willen ontwikkelen en verdiepen in bewustzijn en spiritualiteit.

Bewustwording van mijzelf is een doorlopend proces. 

Inzicht in mijzelf is een voorwaarde om anderen de juiste hulp te kunnen bieden. 

Door persoonlijke ervaring en praktijk ervaring heb ik veel mensenkennis en respect voor het unieke zijn van iedere mens ontwikkeld.   

Ik help je graag om situaties te verhelderen, zodat je je bewust kunt worden en inzicht krijgt in de situatie, je gedachten en je handelen en deze naar wens kunt veranderen.

Sluit Menu